A narancssárga gyertyáról

Narancssárga színű gyertyák

A narancssárga gyertya a sárga (mentális agilitás) és a piros (akció-energia) kombinációja, tehát mind a két szín legjobbjai megvannak benne. A narancssárga napenergia életképességet, energiát és kitartást épít.

A narancssárga gyertya segít a varázslatokban a siker, a jólét, a jó szerencse, a jó szerencse, az üzleti és a karrier siker vonzásában, és mások pozitív vonzásában. A narancs erős, határozott és magabiztos, ösztönzi a szórakozást és visszatartja a lustaságot, energiát ad az egész rendszer számára. Elősegíti a boldogságos megjelenést. Narancssárga gyertya segít az alkalmazkodóképességben, a kreativitásban, a szexuális vonzódásban, a szexuális stimulációban, a szex varázslatában és a lelkesedésben, természetes impulzív élénkséggel.

A narancs segíti a vonzerőt, a barátságot, a hirtelen változásokat, az energia stimulálását, az irányítás megszerzését, a szerencse megváltoztatását és az igazságosság felbujtását. A narancssárga gyertyákat arra ösztönzik, bizalmat, bátorságot, önbecsülést, függetlenséget, kedvességet, bőséget, jó egészséget, fogyást, örömöt, úszóképességet, spontaneitást, erőt, és stimulálják más gyertyák cselekedeteit és a sikert.

A narancs egy újabb napfény, a termékenység színe, mind a testi, mind a szellemi, a kreativitás és a növekedés. A narancssárga gyertya-rituálék karrier-ügyekben is felhasználhatók, ahol a kreativitás vagy az emberek igényeinek kezelése központi jelentőségű.

A narancssárga gyertya a büszkeséget, a bátorságot, a hősiességet, a rokonságot, az ambíciót, a bőséget, a kereskedelmet, a vállalkozást, az üzleti ügyeket, az ingatlanügyleteket, valamint a törvényt, az igazságszolgáltatást, a jogi ügyeket érintő ügyeket képviseli. Narancs hozzá van igazítva a melegséghez, a szellemhez, az akarathoz, a személyes erőhöz, a tekintélyhez, az éberséghez. Kiegyensúlyozó elemként használható.

Tisztítja a negatív hozzáállásokat, helyzeteket és helyeket, a boldogságot, az érzelmi gyógyulást. Kiváló munkakereséshez, hirtelen változáshoz, az élet jó dolgainak felhívásához. A narancs az előadó művészethez és a varázsláshoz (színpadi mágia) társított szín. Használj narancssárga gyertyát, ha nincs életerőd vagy motivációd, és a célok kitűzésekor, amikor ösztönzésre van szükséged a célok eléréséhez, amikor nem tudod, melyik irányba kell bemenni, mivel kiválóan stimulálja az energiát, és akaraterő.

Használj narancssárga gyertyát, hogy örömet és sikert szerezz magadnak. Segít a célok elérésében, a negatív hozzáállás tisztításában, valamint a boldogság és lelkesedés felkeltésében. A narancs felhasználható a félelem, kétség és aggodalom gyógyítására is. Narancssárga szín hozza az “élet csókját” és az élet pozitív hozzáállását. A kommunikáció, a mozgás és a vállalkozás gyakran jellemzi ezt a színt, és legszebb tulajdonsága a boldogság. A középkor nagy portréművészei jól megértették a narancs erejét.

A narancs a hirtelen változás színe. Azok, akik merik viselni, ez a szuperhatalom egyik formája.

A narancssárga gyertya megvilágítása alkalmas esküvők vagy fontos üzleti találkozók előestéjén zajló rituálékra. A Nap narancssárga. A narancs férfi energiákat tartalmaz. A narancssárga energiát használó munkákat legjobban vasárnap kell végrehajtani, amikor a Nap erősen süt. A vágy és a szexuális vonzás kiegyenlítésére használd a szakrális és a gyökércsakrákat.

Használd borostyánnal, agáttal, karneollal vagy korallokkal.

Bolygó:   Nap

Nap:   vasárnap

Csakrák:   Sakrális

Asztrológiai jel:   Oroszlán

Számmisztika:   1, 8

WEBÁRUHÁZUNKBAN A GYERTYÁKAT ITT TALÁLOD.
Shopping Cart