Rúnavetés tanfolyam

A rúnák olyan szimbólumok, amelyek – felrajzolva, lefestve, kinyomtatva, bevésve vagy elképzelve – különleges energiákat keltenek. Minden rúnának megvan a maga ereje, jelentése. Van, amelyik segíthet egy vita elrendezésében, vagy olyan is, amely segíthet megszüntetni egyes rossz szokásainkat.

Jóseszközök tekintetében a rúnák nem a legelterjedtebbek vagy a legismertebbek. Ennek talán a legfőbb oka, hogy nehéz őket értelmezni és használni. A jelek komplex jelentéskörrel rendelkeznek, és önmagában az egyes rúnák megismerése is hosszabb időbe kerül. Jóslásnál pedig általában nem csak egy rúnát, hanem többet használunk, és a jelentésük nagyban függ attól, hogy egymással milyen kapcsolatban vannak. Azonban a velük való rendszeres munka, a tapasztalatok lejegyzése, a különböző rúnákkal való munka nagyban elősegíti azt, hogy fokozatosan egyre jobban értelmezni tudjuk őket és a jelentésüket.

A Rúna Kövek a mágia világának egyik legnagyobb titkát jelképezik. Senki sem tudja biztosan, honnan is származnak. Rengeteg teória létezik erről, a legismertebb szerint valószínűleg I.E. 2000-től I.SZ. 100-ig főleg Gót és Germán törzsek használták ezeket a köveket.

A Rúnák – ókori jelek – gyakran voltak használatosak mágiánál és különböző rituális szertartásoknál. A rúnák az energiákkal dolgoznak, felszívják ezeket, később pedig továbbítják, nagyon érzékenyek. Képesek érzékelni és befolyásolni a tudatalattit. Univerzális energia folyik rajtuk keresztül. A módszerek, melyekkel a rúnák segítségével jósolhatunk, különböznek. A gyors válaszért elég egy rúnát kihúzni, mely választ ad a kérdésre. Komplikáltabb esetekben, mikor komplexebb válaszra van szükség, három rúnát kell húzni – ezek a múltról, jelenről és jövőről beszélnek.

A tanfolyam segítségével elmélyülhetsz a rúnák világában és megtanulhatod, hogyan használhatod őket a mindennapokban.

Néhány témakör, amiket érintünk a képzésen:

  • A rúnák eredete
  • Rúna „ABC”
  • A rúnamágia alapjai
  • A rúnák megtisztítása, megszentelése
  • A rúnák jelentése
  • A rúnavetés, rúnajóslás
  • Rúnavetés gyakorlata, értelmezése
  • és sok-sok gyakorlat.

Ha Te is szeretnéd felfedezni ezt a színes, csodás világot, akkor jelentkezz a 2 napos online, skype-os tanfolyamunkra, élő közvetítéssel, aminek az elvégzése után a Kormányhivatalnál bejegyzett hivatalos tanúsítványt adunk.

A 2×1 napos tanfolyam díja 68 000ft ami akár 2 részletben is fizethető! (38 000ft + 30 000ft)

És most ajándékba küldünk hozzá neked egy saját Fekete Ónix Indiai Rúna Kő készletet Tasakban.

Ha kártyát és terítőt is kérsz hozzá, akkor 76 800ft

A KÖVETKEZŐ CSOPORTOS ONLINE TANFOLYAM IDŐPONTJA:
október 5. és 19. szombat.
A TANFOLYAMOT SZEKERES VIKTOR SPIRITISZTA, TRÉNER KOLLÉGÁNK TARTJA.
Shopping Cart