Angyalhívó tanfolyam

Kik az angyalok, léteznek-e egyáltalán?  

Kik is vagyunk mi emberek, és alapvetően mi miért létezünk?

Ezekre és sok más kérdésre is választ adnak az angyal tanfolyamok.

Megtalálni a saját életutunkat, elérni céljainkat, teljesebb életet élni – ezek mind olyan témák, amik felmerülnek életünk során. 

Az angyal tanfolyamok megmutatják hogyan vehetjük fel az angyalokkal a kapcsolatot, hogyan válhatnak az életünk részévé, hogy ne egyedül kelljen szembenéznünk a nehézségekkel a mindennapjaink során.

A tanuló megismerkedik az angyalokkal: kik ők és milyen szerepük van a mindennapi életünkben?

Kiderül, hogy hogyan tudjuk a mindennapjaink részévé tenni a velük való kapcsolatfelvételt, megtapasztalni lényüket és energiájukat. Kiderül, hogyan kérhetünk segítséget tőlük és milyen módon segíthetnek elérni céljainkat.
Biztosan sokan ismernek gyermekkorukból történeteket az őrangyalokról. Mennyivel szebbé válhat életünk, ha kommunikálhatunk a saját őrangyalunkkal!
A tanuló ősi atlantiszi és esszénus tudás alapján elsajátítja, hogyan veheti fel a kapcsolatot az angyalokkal, és betekintést nyerhet az angyalok világába.

Ha Te is szeretnéd megtanulni, hogy hogyan léphetsz kapcsolatba a segítő angyalaiddal akkor jelentkezz tanfolyamunkra.

A tanfolyam díja  30 000 ft/fő ami a regisztrációkor előre fizetendő.

A következő csoportos online tanfolyam időpontjai:

 

  • 2024. 07.27. szombat 14 óra skype
A tanfolyamot Szekeres Viktor Spiritiszta, tréner kollégánk tartja.

Angyalkommunikáció, az angyalokkal való kapcsolatfelvétel művészete

Az angyalok régóta jelen vannak az emberi kultúrákban, vallásokban és a mitológiában, mint mesebeli és spirituális lények. Kevesen gondolnák, hogy ezek a lények valós entitások, és hogy aki szeretné képes lehet kapcsolatot teremteni velük. Az angyalokkal való kommunikáció és kapcsolatfelvétel lehetősége rejtve van a transzcendens valóságban, pedig egy olyan tapasztalatot nyújthat, amely mélyebb megértést és vezetést hozhat az életünkbe.

Az angyal tanfolyam fellebbenti a fátylat a titkokról

Az angyal tanfolyam betekintést kínál ebbe a spirituális világba, segítve a résztvevőket az angyalokkal való kapcsolatfelvételben és kommunikációban. Ezen a kurzuson részt venni azt jelenti, hogy kinyitjuk az ajtót a spirituális világ számunkra is elérhető dimenziójához, és megtanuljuk, hogyan kapcsolódjunk az angyali energiákhoz.

A tanfolyam részletezi az angyalokkal kapcsolatos alapvető információkat, mint például az angyali hierarchiát és az angyalok feladatait. Megismerhetjük hogyan érzékeljük jelenlétüket, valamint azt, hogy hogyan integrálhatjuk őket a mindennapi életünkbe. A „Angyali törvények” is bemutatásra kerülnek, amelyek irányítják az angyalok működését és kapcsolataikat az emberekkel.

Az angyalkommunikáció, az angyalokkal való kapcsolatfelvétel módjainak és lehetőségeinek megismerése kulcsfontosságú a tanfolyam során. Megtanuljuk, hogyan hozhatunk létre védelmet az ártó energiák ellen, és milyen módszerekkel kommunikálhatunk az őrangyalunkkal vagy más angyali lényekkel. A kurzus során gyakorlati ismereteket is kapnak a résztvevők, például az angyali oltár készítését, meditációt az őrangyalunkkal való kapcsolatfelvétel céljából, imákat és megerősítéseket, valamint üzenetek csatornázását, akár közvetlenül, akár angyalkártyák segítségével.

Az angyal tanfolyam elvégzése után a részt vevők képessé válnak a következőkre:

  • Védelmet teremteni az ártó energiák ellen, beleértve a szellemeket és az energiavámpírokat.
  • Többféle módszerrel lesznek képesek kapcsolatfelvételre és kommunikációra az angyalokkal.
  • Alkalmazni tudják a tanfolyamon elsajátított meditációs kapcsolatfelvételi gyakorlatokat.
  • Képesek lesznek megszólítani és behívni az adott problémában segíteni tudó angyalt vagy angyalokat.

Az angyalokkal való kapcsolatfelvétel művészete lehetőséget nyújt a spirituális növekedésre és a személyes fejlődésre. Ez a kurzus segít elindulni ezen az izgalmas és mély spirituális úton, ahol az angyalok támogatnak és vezetnek az életünkben.Az angyaloktól való segítségkérés egy spirituális gyakorlat és ez a kérés sokféle lehet.  

angyal-tanfolyam

Ha hiszel az angyalokban, és szeretnél segítséget kérni tőlük, itt van néhány lépés, amit megtehetsz:

Mély hit és hálás szív: Az angyalokkal való kapcsolat erősítésének első lépése a valódi hit és a hálás szív. Higgy abban, hogy az angyalok léteznek, és hogy készek segíteni neked. Legyenek bármilyen a vallási vagy spirituális meggyőződésed, a hálás szív és a pozitív hozzáállás segíthet erősíteni ezt a kapcsolatot.

Imádság és meditáció: Az imádság és a meditáció támogatja a kapcsolódást az angyalokkal. Számos imát találhatsz, amelyek kifejezetten az angyalokhoz szólnak, vagy saját szavakkal fejezheted ki, hogy segítséget vagy útmutatást kérj tőlük. A meditáció pedig segít elcsendesíteni az elmédet, hogy megérzésekhez vagy üzenetekhez juss.

Figyelj a jelekre: Az angyalok gyakran üzeneteket küldenek jelek, szimbólumok vagy ismétlődő számok formájában. Például gyakran láthatod az őszinte számokat, mint például a 111 vagy a 333. Ha ilyen jeleket veszel észre, próbáld meg megérteni az üzenetüket vagy szimbolikus jelentésüket.

Kérj segítséget: Ha konkrét segítségre van szükséged, nyugodtan kérd az angyalok segítségét. Lehetséges, hogy imádság vagy meditáció közben fejezed ki kéréseidet, vagy egyszerűen csak csendben gondolataiddal fordulhatsz hozzájuk. Fontos, hogy nyitott szívvel és lélekkel közelítsd meg őket.

Várd meg a választ: Az angyalok válasza nem mindig azonnali vagy egyértelmű. Lehet, hogy az üzeneteket álomban, intuíciók formájában vagy más módon kapod meg. Fontos, hogy figyelj az életed eseményeire és a belső hangra, hogy észrevehesd az angyalok válaszait.

Köszönd meg az angyaloknak: Amikor úgy érzed, hogy az angyalok segítettek neked vagy válaszoltak a kérésedre, ne felejtsd el köszönetet mondani nekik. Azáltal, hogy hálás vagy, erősíted a kapcsolatodat velük.

Ne felejtsd el, hogy az angyalok segítése spirituális hitekhez és meggyőződésekhez kötődik, és nem mindenki hisz bennük. Az angyalokkal való kapcsolat személyes és egyedi tapasztalat, és mindenki saját módját találja meg a kapcsolatépítésre és segítségkérésre. Legyen türelmes és nyitott szívvel közelítsd meg ezt a spirituális gyakorlat.

Shopping Cart