Metamorf masszázs tanfolyam

A Metamorfózis szó átváltozást, átalakulást jelent. Életünkben vannak olyan szakaszok, amikor nagy változásokon, megakadásokon megyünk keresztül. Ilyenkor jól jön egy kíméletes, gyengéd és hatékony technika, amivel ezeket a blokkokat, akadásokat feloldhatjuk.

A metamorf masszázs egy speciális lelki blokkoldó technika. Nem hagyományos masszázs. A technika a gerinc reflex pontjait kezeli a talpon, a kézen és a fejen.

A gerinccsatornában futnak az idegek, melyek a különböző impulzusokat az idegrendszerbe, ill. a nyúltagyba szállítják. Itt található a vegetatív idegrendszer központja és a rejtélyes tudattalan székhelye is.

Minden lelki sérülés, megrázkódtatás, fájdalom ide kerül, és itt raktározódik el. Ezek a lelki blokkok akadályozzák az energiaáramlást, ezáltal bizonyos területeken energiazavarok alakulhatnak ki, különböző testi és lelki panaszokat okozva.
A metamorf masszázs lágy, finom érintésekkel a lábon, kézen és a fejen, a gerinc reflex pontjain keresztül stimulálja a gerincet és a keletkező energia-hullám kilöki ezeket a gátakat. A módszer kíméletes, de nagyon hatékony. Bárkin alkalmazható, akár gyerekeken is.
A metamorf masszázs során a tudattalanból kioldódnak a lelki blokkok, segít eltüntetni a félelmeket, megszabadítja a lelket a sérülésektől, így lehetőséget teremt, hogy teljesebb, örömtelibb, harmonikusabb életet éljünk.

Bármely életkorban alkalmazható és semmilyen orvosi kezelési módszerrel nem ütközik a használata.

A tanfolyamhoz reiki 1-es tanfolyam ajánlott, (de nem kötelező) hisz a két módszer együtt használva igazán erős, hatásos blokkoldó.

A metamorf masszázs segítségével három idősíkból hozott problémákat, blokkokat oldhatunk fel:

– Az előző életekből hozott és nem feldolgozott események
– A magzatkorból hozott sérüléseket, emlékeket
– A jelen életünkben átélt történések, amikre legtöbbször nem is emlékszünk
Ez a módszer bármely életkorban alkalmazható és semmilyen orvosi kezelési módszerrel nem ütközik a használata.

A tanfolyamhoz reiki 1-es tanfolyam ajánlott, (de nem kötelező) hisz a két módszer együtt használva igazán erős, hatásos blokkoldó. Különösebb előképzettség nem szükséges, bárki jöhet, aki kedvet és hívást érez.

A képzés 1 napos, személyes jelenléttel zajlik, rengeteg gyakorlattal, kicsi csoportban, ezért a létszám korlátozott!

A tanfolyam ára  30 000ft

 

2024. szeptember 1-től 35 000ft!

 

Személyes tanfolyamokra a jelentkezési határidő a meghirdetett kezdési nap előtt 48 óra!

A tanfolyamra 15 000ft előleg fizetése után érvényes a regisztrációd.

Választható időpontok:

– 08. 18. vasárnap Göd

vagy

– 10. 13. vasárnap Göd 

 

A létszám korlátozott, érdemes időben jelentkezni!!

Shopping Cart