MUNAY KI 9 és 13. RÍTUS BEAVATÁS

Munay  ki szó jelentése: Szeretlek téged

A  Munay-ki egy kilenc rítusból álló beavatás, ami Peruból származik.

A rítusokba beavatott gondoskodást fogad minden teremtményért a Földön, és arra törekszik, hogy a bölcsesség és az erő emberéjévé váljon.

Hogyan fog az életem változni a Munay-Kival?

 

 • A Munay-Ki kilenc beavatási rituáléból áll, amelyek segítenek, megemelik a rezgésszintedet.
 • Mélyebb lelki kapcsolatokat alakítasz ki. Könnyebben meglátod majd a teljes képet és az életet egy magasabb perspektívából fogod szemlélni.
 • Egyre jobban azzá válsz, aki igazából vagy: a lelki önmagad, a bölcsebb éned, az Isteni önmagad.
 • Életcélod világossá válik előtted, s követni fogod, ami örömet okoz neked.
 • Könnyebben fogsz egy magasabb bölcsességből, szeretetből, békéből, harmóniából és tisztaságból kiindulva élni.
 • Tudod ki vagy és szereted is azt.
 • Könnyebben zárod ki azokat a dolgokat az életedből, amik nem működnek.
 • Csodálatos módon megváltozol, és a világ is csodálatos módon megváltozik körülötted.
 • Az életed könnyebben áramlik majd és felfigyelsz a téged körülvevő csodálatos dolgokra.
 • Elkezded igazából tudni, hogy „Minden Rendben Van” és, hogy „Menny a Földön” ténylegesen elérhető.

1.Rítus-Gyógyítok Rítusa:

A Gyógyítók Rítusában a beavatott összekapcsolódik fény teremtmények generációjával, a múlt Földőrzőivel, akik a személyes átváltozásukban segítenek. Felébreszti a gyógyító erőt a beavatott kezében, így bárki, akit megérintenek áldott lesz. Rengeteg spirituális segítség elérhető és eme fény teremtmények az alatt dolgoznak, míg alszunk vagy meditálunk, hogy meggyógyítsák a múlt és az elődeink sebeit.

2.Rítus- Az Erő Sávjai:

A második rítus öt energia sávot tartalmaz, a földet, levegőt, tüzet, vizet és a tiszta fényt reprezentálva. Eme sávok a Fénylő Energia Testedbe kerülnek elhelyezésre, és mint egy filter, bontják le az öt elem egyikére az összes negatív energiát, ami feléd közeledik, így ezen energiák táplálni tudnak téged, ahelyett, hogy megbetegítenének. Az Erő Sávjai mindig be vannak kapcsolva, így a negatív energiák rögtön visszacsapódnak rólad. A világban, ami tele van félelemmel, a sávok nélkülözhetetlen védettséget biztosítanak. Általában állva és némán van átadva.

3.Rítus-Harmónia rítusa:

Ebben a Rítusban 7 különböző Achetípus lesz átadva a csakrákba. Ezen archetípusok átadása segít, hogy összekapcsolódjunk azok erejével, az Univerzum rendező elvével és a saját energia központunkkal.

4.Rítus-Látnokok Rítusa:

Ebben a Rítusban 5 extra cerebrális fény út van installálva, ami összeköti a látókérget, a harmadik szemmel és a szív csakrával egy „fény korona” és „fény nyaklánc” segítségével. Ez felébreszti, a „belső látót” és a képességet, hogy meglásd az energia és szellemek láthatatlan világát.

5.Rítus-Napőrzők rítusa:

Ez a Rítus összeköt téged mester-gyógyítók generációjával a múltból, jelenből és a jövőből. A Napőrzők voltak a gyógyítók, a gyógynövény szakértők és a bábák is, akik a születésnél és a halálnál jelen voltak. Általában nők voltak és nagy tudással rendelkeztek a föld női vonásairól. Ezzel a rituáléval elkezded a belső nőiességed gyógyítását, és segít, hogy átlépd félelmeidet és békében éld mindennapjaidat.

6.Rítus-Bölcsességőrzők Rítusa:

Ez a Rítus fény teremtmények generációjával köt téged össze a múltból és a jövőből. A Bölcsességőrzők dolga, hogy megvédjék a gyógyítás tanait és, hogy megosszák azokat másokkal, amikor időszerű és megfelelő. Megtanít, bölcsességet, örömet hoz és megszünteti a szenvedést. A titkot napvilágra hozza – a bölcsességet, hogy mi vagyunk az Univerzum, a Forrás.

7.Rítus-földőrzők Rítusa:

Ez a Rítus összeköt téged az arkangyalokkal, akik galaxisunk őrzői, az összes élet pásztorai a Földön. Róluk az hírlik, hogy ember alakjuk van és olyan magasok, mint a fák. A Földőrzők, akik az összes élet védelmezői a Földön, ezen őrangyalok közvetlen védelme alatt állnak, s meg tudják idézni erejüket, bármely szituációban, amikor szükség van rá, hogy gyógyulást és egyensúlyt hozzanak. Közvetlenül összeköt téged a csillagokkal és a Nappal, a helyi csillagunkkal. Segít, hogy megtanuld a Látók módszerét és valósággá álmodd a világot. A Föld pásztora leszel és elhozod a békét.

8.Rítus-Csillagőrzők Rítusa:

Miután részesülsz ebben a Rítusban azt veszed észre, hogy elkezded az életedben történő eseményeket a fizikai sík helyett a spirituálisan érezni. A Rítus befogadása után őrző szerepet vállalsz az eljövendő időért és a következő generációkért.

9.Rítus-Teremtő Rítus:

Ez a rítus összeköt téged a Teremtő-fénnyel, ami benned van – az Isteni Forrással benned – hogy együtt tudd alkotni az életed. Amikor megkapod ezt a beavatást, felébreszted ezt az Isteni Fényt magadban és minden teremtmény őrzőjévé válasz a legkisebb homokszemtől a legnagyobb galaxisig az univerzumban. Felébreszti az Isteni természetedet és a sejt memóriát, hogy a Szellem nem rajtad keresztül cselekszik, hanem TE vagy az!

 13. RÍTUS – AZ ANYAMÉH RÍTUSA
(nem csak nőknek!)
Az Anyaméh Rítusa tulajdonképpen a 10. Munay-ki rítus, elnevezése mégis más.
A Rítus a hold egy év alatt megtett útját, a 13 Hold-ciklust, és az ezzel harmóniában lévő 13 női ciklust jelképezi. Ezt az ősi Hold-erőt használva gyógyítja a női méhet, a nőiességet, a teremtőkészséget.
A rítus oldja a magzati korban elszenvedett fájdalmakat, félelmeket.
A rítus átadásával gyógyítjuk a beavatandót, a beavatandó női felmenőit, valamint magát Földanyát is.
A méh teremtőerőnk középpontja.
De a méh nemcsak magzatot hordhat ki; és teremtésre, kreativitásra nemcsak addig képes, amíg a nő biológiai, termékenységi ciklusa aktív – tehát a méh még menopauza után is élő, klimax után sem szárad ki, nem válik terméketlenné, csak átlényegül.
Az anyaméh egy hatalmas tároló központ, női bölcsességünk, kreatív energiáink tárolója, a női energiánk, szexualitásunk központja.
Ezzel együtt viszont a legérzékenyebb területünk, ugyanis a legtöbb blokkolt energia itt tárolódik.
Amikor sok ilyen energia felhalmozódik, megjelennek a lelki problémák (szorongás, párkapcsolati nehézségek, depresszió, érzelmekhez való kapcsolódási képtelenség, evési problémák, szégyenérzet, bűntudat, a ”nem vagyok elég jó” érzése, labilitás, stb.) és ezeknek a megjelenése már egy segélykiáltás arra, hogy foglalkoznunk kell e blokkok oldásával.
Természeti népeknél a nők időről-időre elvonulnak és gyógyítják egymást ősi módszerekkel, technikákkal.
 
Létezik egy olyan női vonal, mely megszabadult szenvedéseiktől. Ez a női vonal arra emlékeztet bennünket, hogy:
„A méh szerepe nem a fájdalom és a félelem megőrzése.
A méhnek teremtenie kell és életet adnia.”
 

A képzés 1 napos, személyes jelenléttel zajlik, kicsi csoportban,  ezért a létszám korlátozott.

Következő választható időpontok: 

 • május 11. szombat 10 óra Göd

vagy

 • július 7. vasárnap 10 óra Göd

A tanfolyamon résztvevők a kilenc+1 beavatáson kívül megtanulják azt is, hogy hogyan tudják továbbadni a beavatásokat.

A tanfolyam ára 60.000,- Ft 

Ami tartalmazza a 9+1 rítust, a jegyzeteket a pí követ, és a tanúsítványt.

Személyes tanfolyamokra a jelentkezési határidő a meghirdetett kezdési nap előtt 48 óra!

A tanfolyamra 15 000ft előleg fizetése után érvényes a regisztrációd.

Shopping Cart