Spirituális színtanácsadó képzés online

A fény és a színek megérintik testünket és lelkünket

színtanácsadó

Hogyan alkalmazzuk a színeket a szellem, a test és a lélek feltöltésére, megnyugtatására és gyógyítására?

A szivárvány mindannyiunkban olyan kellemes érzéseket kelt, mint amilyenek a színei. A szivárvány színei szinte varázslatos módon hatnak hangulatunkra. De vajon miért?

Tudtad? A színek és a fény ugyanazt az energiát jeleníti meg két különböző formában. A szín a zenéhez és az illatokhoz hasonlóan egy rezgés. A színek egy egyetemes nyelven kódolt üzenetet bocsátanak ki, amelyek egyformán érthetőek mindenki számára és egyforma hatást váltanak ki belőlünk.

A színeket már az ókorban is használták közérzet javításra, jóval azelőtt, hogy a színek hatásairól szóló elméletek megszülettek volna.

A színek energiáját felhasználhatjuk szervezetünk energiaszintjének növelésére, a szervezetünkben található energiaközpontok kiegyensúlyozására, vagy katalizátorként a gyógyulás elősegítésére. Ez az energia számos szempontból (pszichológiai, fizikai stb.) segítségünkre lehet.

Egészségünkre és alapjában közérzetünkre gyakorolt pozitív hatásukat a pszichológia és az orvostudomány is elismeri.

Tanfolyamunkon minden fontosabb színt sorra veszünk, megismerkedünk tulajdonságaikkal, hatásaikkal, és szó esik a színterápiáról is.

Megismerkedünk a színek környezetünkben játszott fontos szerepeiről, és megtudhatjuk, hogy miképp érezhetjük harmóniában magunkat azokkal a színekkel, amikkel a hétköznapokban találkozunk.

Ha Te is szeretnéd felfedezni ezt a színes, csodás világot, akkor jelentkezz az 1 napos online, skypos tanfolyamunkra, aminek az elvégzése után a Kormányhivatalnál bejegyzett Spirituális színtanácsadó tanúsítványt adunk.

színek

A tanfolyam díja  30 000 ft/fő ami a regisztrációkor előre fizetendő.

 
A KÖVETKEZŐ CSOPORTOS ONLINE TANFOLYAM választható IDŐPONTJAi:

 

2024. 04.27. szombat 14 óra skype

vagy:

 05.25. szombat 14 óra skype

 

A TANFOLYAMOT POZSONYI ESZTER SPIRITISZTA, TRÉNER KOLLÉGÁNK TARTJA.
Shopping Cart