Relaxációs technikák

relaxációs technikák

Napjainkban divatossá vált, a relaxációs meditációs technikák alkalmazása.

A stressztől sújtott modern ember számára szinte elengedhetetlen, hogy ismerje néhány olyan módszert, mely mentális lelki egészségének megőrzését, önt fejlődését segíti.

Mire ennek a tanfolyamnak a végére érsz, ezek a gyakorlatok a részeddé válnak és mindennapjaid sokkal oldottabb, nyugodtabbak, boldogabbak lesznek.

Te is az ősi titkot keresed? Mint mindannyian.

Ha ezt a tananyag sorozatot választottad szíved mélyén ã nyugalomra harmóniára vágysz. Az öröm forrásának megismeréséhez vezető útra léptél.

Nálunk leckékről leckére egy magabiztosabb, egészségesebb, boldogabb és bölcsebb leszel, hiszen gyakorlatainkat, a saját élményeidet keresztül juthatsz legbelsőbb lényekhez. A boldogság titkos forrásához.

Bizonyosak vagyunk abban, hogy a tananyag végére mások azt fogják kérdezni tőled, hogy honnan ez a nyugalom és magabiztosság anélkül, hogy említést tennél nekik arról, hogy elvégezted ezt a tanfolyamot.

Mindenki kíváncsi lesz a titokra, ami miatt külső és belső harmóniát sugárzol. Ehhez pedig semmi mást nem kell tenned, mint lépésről lépésre szorgalmasan elvégezni a tanfolyamot.

Ha ezt megteszed, észrevétlenül más szemmel kezded majd vizsgálni a körülvevő világot és felfedezed a kapcsolatot a föld, a kövek, a növények, állatok és emberek között.

Tanfolyamunk 8 alkalomból áll, ahol sorra vesszük a különböző relaxációs és meditációs technikákat, és megtanuljuk azt is, hogy hogyan alkalmazzuk magunknak, illetve klienseinknek, pácienseinken. Valamint hogy hogyan vezessük szabályosan meditációs csoportokat.

Ha Te is szeretnéd megtanulni, hogy hogyan léphetsz kapcsolatba a lelkeddel, és szeretnél a kiegyensúlyozottság, az öröm forrásának megismeréséhez vezető úton járni, akkor jelentkezz tanfolyamunkra.

A KÖVETKEZŐ CSOPORTOS ONLINE TANFOLYAM IDŐPONTJA:
2024.08. 18. vasárnap ONLINE Skype közvetítéssel

A következő alkalmak 2 hetente vasárnaponként lesznek!

Egy összegben fizetve CSAK 200.000ft a teljes tanfolyam vizsgával, hivatalos tanúsítvánnyal!

Tartalmazza a 8 alkalmas elméleti, és gyakorlati oktatást skype-on, a jegyzeteket (e-mailban), és a vizsgadíjat is!

Részletekben fizetve: 4 x 50 000ft + a vizsgadíj 25 000ft= 225 000ft

A JELENTKEZÉST MEGELŐZI EGY INGYENES ONLINE KONZULTÁCIÓ, AHOL MINDEN KÉRDÉSEDRE VÁLASZOLUNK. DÖNTENI RÁÉRSZ UTÁNA IS!

 

A TANFOLYAMOT SZEKERES VIKTOR SPIRITISZTA, TRÉNER KOLLÉGÁNK TARTJA.

Törvényesen ma Magyarországon, csak orvos gyógyíthat.

Az általunk nyújtott képzés közérzetjavító tevékenységnek minősül!

FELNŐTTKÉPZÉSI NYILVÁNTARTÁSI SZÁMUNK:

  • B/2020/006142
  • B/2023/000553
Shopping Cart