HÁZIREND

HÁZIREND SZEMÉLYES TALÁLKOZÓKHOZ

A központ csak előzetes bejelentkezéssel látogatható.

Időpontot telefonon, emailben, vagy messenger üzenetben kérhetsz. Illetve ugyanitt lehet a tanfolyamokra feliratkozni.

A kezelésre vagy konzultációra érkezz pontosan vagy max 5 perccel korábban, mert nem biztos, hogy hamarabb tudlak fogadni, ha még az előző vendégemmel vagyok. A késés viszont a te idődből megy el.

A tanfolyam kezdési időpontja előtt 15 perccel korábban nyitjuk a kaput. Addig a 4 lábú biztonsági őr van szolgálatban, és Ő nagyon szigorúan veszi a feladatát!

Kényelmes, laza, világos ruházat az ajánlott. Ha avatás is lesz, akkor a fekete ruházat nem szerencsés választás. Átöltözésre lehetőség van.

Valami ebédet pl szendvicset hozzál, ha tanfolyamra jössz. Kávé, tea, nasi szokott lenni. Jegyzetet is adok, de egy füzet mindig hasznos. Hűtő még nincs, mikró van.

Személyes tanfolyamokra a jelentkezési határidő a meghirdetett kezdési nap előtt 48 óra!

Mivel sajnos már rendszeresen vannak olyan bejelentkezők, akik nem érkeznek meg, vagy az utolsó pillanatban lemondják a részvételt, így a tanfolyamra csak az előleg fizetése után érvényes a regisztrációd, amit csak akkor adunk vissza, ha a mi hibánkból marad el az esemény, vagy max 48 órával hamarabb jelezted távol maradásod.

Variálás, lemondás, módosítás stb. max. 1 alkalommal lehetséges! Utána már nem tudunk fogadni a tanfolyamainkon és egyéb rendezvényeinken sem.

Parkolás a felső gödi állomásnál ingyenes. Onnan 2 perc sétára vagyunk. A Központ előtt nem nagyon tudsz megállni, a szomszédokkal pedig szeretünk jóban lenni.

A Központ látogatása során okozott kárt a károkozónak meg kell téríteni!

Dohányzás a Központ előtt kijelölt helyen az ablaknál lehetséges.

Kísérőt ne hozzatok magatokkal, mert szűkös a hely.

A jelentkezéssel, időpontkéréssel elfogadtad a házirendet!

 

Shopping Cart