Mi történik egy reiki tanfolyamon?

Képzéseinken kis csoportokban, vagy egyénileg tanulunk. Erősen gyakorlat fókuszú, hogy biztosan és határozottan tudjuk majd alkalmazni a tanultakat a hétköznapokban is. Minden szakasz után oklevelet adunk, amit bármikor felhasználhatsz, más tanárnál bemutatva is folytathatod a tanfolyamot.

Mind három szakasz 1-1 napot vesz igénybe, de ajánlott közöttük néhány hetet kihagyni.

reiki 1. tanfolyam első részében megtanuljuk a legfontosabb elméleti részeket, sok-sok érdekes esettel, sztorival teszem érthetőbbé, izgalmasabbá a témát.

 • Megismerkedünk, a Reiki történetével, fogalmával,
 • az aurával, harmonizálásának módjaival.
 • megtanuljuk a csakrák fajtáit, rendszerét,
 • elhelyezkedésüket és tisztításukat.
 • az energiaáramlatokat,
 • a test és az agy polaritását,
 • a kezelések fajtáit.

Ezt követi az avatás, ahol megemelkedik a rezgésszinted, és áldást kapsz a további kezelésekhez.

Ezután gyakoroljuk a kézpozíciókat, és már konkrét kezeléseket is adunk egymásnak.

Az elméleti és a gyakorlati rész is interaktív. Bármikor közbeszólhatsz, kérdezhetsz. Senkit nem hagyunk hátra, megvárjuk és segítjük egymást, hisz a reiki egy mindent átható univerzális szeretet energia.

Tartunk szüneteket, hogy tudjanak ülepedni a tanultak, és kiszellőztessük a termet, illetve a fejünket is. De bármikor jelezheted, ha neked extra szünetre lenne szükséged. Akkor is megállunk és szusszanunk egyet. Mindenki egyért, egy mindenkiért elven dolgozunk egésznap, a szabadakarat teljes tiszteletben tartásával.

A tanfolyam elvégzéséhez semmilyen alap követelmény nincsen. Bárki jöhet, aki kedvet és hívást érez. Mindent adunk, amire szükséged lehet. Jegyzeteket is kapsz, részletes leírással, rajzokkal, útmutatókkal. Neked csak a kényelmes, és világos színű laza ruházatról kell gondoskodnod, amiben tudsz majd ülni, állni, feküdni, mozogni.

A tanfolyam végére elsajátítod azt a tudást, amivel hasznosan és hatásosan tudsz segíteni magadon és másokon is, amit biztonsággal alkalmazhatsz a mindennapok során.

reiki 2-es képzés elején átismételjük az 1-esen tanultakat. Tehát ne tartson vissza, ha nem emlékszel mindenre, ha már régen tanultad, vagy úgy érzed keveset gyakoroltad.

Gyere nyugodtan, segítünk mindenben!

Az avatással tovább emelkedik a rezgésszinted.

Megtanuljuk, hogy hogyan alkalmazzuk a reikit

 • állatokon, növényeken,
 • ételeken, italokon
 • térfeltöltésre, harmonizálásra
 • miként kell alkalmazni a távkezelést
 • hogyan alkalmazd mentális problémák esetén.

Megismerkedünk a szimbólumokkal és gyakoroljuk az alkalmazásukat.

Ugyanúgy kapsz jegyzeteket, de most jól jön majd egy füzet is.

A reiki 2. tanfolyam elvégzésének feltétele, hogy bemutasd az  1-es oklevelet. Bárhol is végeztél, bármikor, mi elfogadjuk.

Reiki Mester képzés alapos összefoglalója az eddig tanultaknak. Mindent újra átveszünk, ismételünk és kiegészítjük a már megszerzett tudást, pótoljuk az esetleges hiányosságokat. (itt is igaz, gyere nyugodtan akkor is, ha nem vagy túl magabiztos!)

A mesteri beavatással többszörösére emelkedik a rezgésszinted, a kapott szimbólum pedig hozzásegít a mesteri energia használatához, mely által rálépsz a mesterré válás útjára. Mindennapjaidban könnyebben, gyorsabban éred el a kitűzött célt és oldod meg a rád váró feladatokat. Valamint magabiztosabban, határozottabban tudod majd alkalmazni a reikit.

A mester képzés végén egy teszttel zárjuk a napot.

1 thoughts on “Mi történik egy reiki tanfolyamon?”

 1. Pingback: Tévhitek a Reikiről 2. - Fönixközpont

Comments are closed.

Shopping Cart