A reiki hatásai

Hallottad már, hogy a test, a szellem és a lélek harmóniája mennyire fontos igaz? És, hogy ezek mennyire összefüggésben állnak egymással? Mégis hajlamosak vagyunk a stresszes, rohanó mindennapokban elfeledkezni róla. Pedig életünk csak így lehet teljes.

Mindenre az instant, gyors megoldásokat keressük. Időt, energiát akarunk spórolni, valljuk be akkor is, ha az egészségünkről van szó. Pedig hát ugye az lenne a legnagyobb értékünk, és pont erre illene a legjobban figyelnünk.

Sajnos ezt nem lehet megúszni. Magunkra mindenképp érdemes időt fordítani. Az önismeretre, a bennünk zajló folyamatok felismerésére, a megfelelő, rendszeres töltődésre, hiszen minden fizikai probléma mögött lelki ok húzódik meg.

Ezért is szoktam javasolni egy reiki tanfolyam elvégzését.

Jó hír azoknak, akik tényleg valami gyors, egyszerű, könnyű és fájdalommentes megoldást keresnek:

  • a reiki 1-es tanfolyamon egyetlen nap alatt annyi tudást, információt, és praktikát tanulhatsz, ami már bőségesen elég a hétköznapokhoz. Az avatással elindul egy tisztulási folyamat, és ha egy kicsit jobban beleásod magad a reikibe, gyakorlod, akkor egy új életszemléletet is magadévá tehetsz.
  • az avatás után képes leszel magadnak és ismerőseidnek segíteni. Fájdalmat csillapítani, lázat csökkenteni, a stresszt kezelni… és még hosszan sorolhatnám.
  • és mindezt relatíve rövid idő alatt. (pl egy fejfájást napközben, a kávészünetedben is tudod kezelni)

A reiki 2-es tanfolyamon, és a mesterképzésen van lehetőség tovább fejleszteni ezt a tudást. Ezeken a tanfolyamokon már sokkal magasabb szintű energiák vannak jelen. Az avatással megnő a vitalitásod, a rezgésszinted. Az itt szerzett tudással már határozottan és magabiztosan fogsz tudni segíteni a hozzád fordulóknak, akár önálló, vagy kiegészítő szolgáltatásként.
A reiki az egész életünkre pozitív hatással lehet, ha rendszeresen gyakoroljuk.
Rendszeres alkalmazással megnő az életerőnk és a teljesítményünk a sportban a munkahelyen is. Nyugodtabbak, türelmesek leszünk ha megtanuljuk az energiákat jól hasznosítani, kezelni, áramoltatni.
És ami a lényeg: nem korfüggő, nincs szükség semmilyen előképzettségre, nem kötődik valláshoz, nem lehet elrontani, rosszul csinálni, nem lehet ártani vele.
És még hinni sem kell benne! Bőven elég, ha megtapasztalod, kipróbálod.
Most van lehetőséged elkezdeni, vagy akár folytatni rekis tanulmányaidat.

Gyere, és tapasztald meg, tanuld meg te is ezt a nagyszerű módszert!

1 thought on “A reiki hatásai”

  1. Pingback: Tévhitek a Reikiről 2. - Fönixközpont

Comments are closed.

Shopping Cart