A hang gyógyító ereje, a Solfeggio frekvenciák

A frekvenciák ősi bölcsessége

Tudtad, hogy a frekvenciák és az elektromágneses impulzusok tesztelt ismereteit felhasználhatjuk egészségünk javítására, agyunk újrahuzalozására, érzelmeink feletti nagyobb irányítás megszerzésére, több célunk elérésére, harmóniát teremthetünk az elmében és a testben, sőt magasabb szintre emelhetjük a DNS-ünket?

Ezeket az energetikai kapcsolatokat, a föld frekvenciáját/pulzusát és a szolfeggio frekvenciákat (zenét) az ősi civilizációk több mint 5000 éve használják – és most végre tanulmányozzák és elismerik őket a modern tudomány által, hogy képes legyen létrehozni ezeket a pozitív változásokat az elme-test rendszerekben és aktiválni a DNS-t.

A modern orvostudományban, ahogy Einstein megjósolta, a frekvenciák erejét röntgensugarak, CT-vizsgálatok, sugárterápia, röntgengépek, mágneses rezonancia képalkotás (MRI) és ultrahang segítségével hasznosítják, amelyek mind szabványos diagnosztikai módszerekké váltak, és ma már mindenki ismer.

Minden energiából áll

Valójában minden energiából áll, mindennek rezonanciája vagy rezgési frekvenciája van, és az energia is hatással van rá. Minden élő és nem élő dolog – a saját testétől az elfogyasztott ételekig, egy fűszálig vagy egy növényig, állatokig, zenéig, gondolatokig, egy bútordarabig, a csillagokig. Mindennek és mindenkinek megvan a saját biomágneses mezője, amely, mint minden energia, nem statikus, manipulálható és formába vezethető. Az energia folyamatosan mozog a fizikai testünkben és az elektromágneses tereinkben, változó sebességgel rezeg, és különböző frekvenciákat bocsát ki, amelyek üzeneteket és információkat továbbítanak.

Öt érzékszervünkkel képesek vagyunk érzékelni a rezgések egy kis részét minden dolog energikus összetételéből, amelyet hangként, színként, szagként stb. Az egyes egyedi lények rezgése vagy frekvenciája meghatározza azt az érzékenységet vagy érzékelési és megértési szintet, amelyet képesek lesznek összegyűjteni egymás rezgésének vagy frekvenciájának “olvasásából”.

Még a gondolatainknak és érzelmeinknek is van rezgése, kisugárzása

Lényegében egy korrelációs “kalibrációt” azonosítanak a különböző érzelmi állapotokra. A legalacsonyabb tudatszintekkel (legalacsonyabb szintű rezgés) kezdve, íme, néhány példa:

  • Szégyen = 20 kalibrálása
  • Gyász = 75
  • Félelem = 100
  • Vágy = 125
  • Harag = 150
  • Bátorság = 200
  • Elfogadás = 350
  • Szerelem = 500
  • Öröm = 540
  • Béke = 600

Ezek az alacsonyabb szintű rezgések is természetes részei az emberi létnek, ezért ne ítéld meg magad, ha átéled őket. Ne feledjük, hogy nehéz meggyógyulni ezeknek az érzéseknek a nehézségéből, és pontosan ezért akarunk mindent megtenni annak érdekében, hogy elkerüljük az olyan negatív érzelmek megélését, mint a szégyen, a félelem és a harag, és e helyett felhatalmazzuk magunkat azáltal, hogy összekapcsolódunk a bátorság, az elfogadás, a szeretet, az öröm és a béke magasabb rezgéseivel. Ennek egyik legjobb módja az, ha kapcsolatba lépsz a belső éneddel, Istennel és a szeretteiddel.

A szeretet mindig erősebb lesz, mint a félelem!

 

A hang gyógyító ereje, a Solfeggio frekvenciák

Felhasználhatjuk a hangfrekvenciáról szóló ősi tudást, többek között az energiagyógyító technikák mellett, hogy vibrációs frekvenciáinkat sejtszinten és az egész idegrendszerünkben emeljük, ami segít visszahozni a testet az egészség és a harmónia természetes állapotába. A hang rezonanciájának különösen erős hatása van. Agyhullámaink mozgása szinkronban van a hangrezgésekkel, javítja az agyhullám frekvenciáit, mély meditációs élményt teremt, egyensúlyba hozza érzelmeinket és fokozza a kreatív gondolkodást.

A hanghullámok stimulálják az immunválaszunkat, megkönnyítik a stressz, a szorongás felszabadulását, harmonizálják a szervezet sejtjeit, kiegyensúlyozzák a szervezet energiarendszereit, csökkentik a pulzusszámot, a vérnyomást és az izomfeszültséget, és megnyugtatják érzelmeinket.

Néha, amikor bizonyos frekvenciákat hallgatunk vagy más tisztító technikákban veszünk részt, kényelmetlenséget, nehéz érzelmeket, fizikai fájdalmat vagy feszültséget, sőt könnyeket is tapasztalhatunk. Ha ez megtörténik veled, tudd, hogy ez normális, és rendben van! Ez csak azt jelenti, hogy működik, és olyan dolgokat szabadítasz fel, amelyeket már nem kell magaddal vinni. Vegyél mély lélegzetet, és próbálj meg mindent megtenni, hogy elengedd. Tudd, hogy a tapasztalatod pontosan az, amire akkor szükséged van. Megtapasztalhatod a nyugalom, a mély pihenés, a békesség, a nagyobb megértés és a tiszta öröm érzéseit is, amelyek átmosnak téged.

Kereshetsz a “solfeggio frekvenciákon” 417 HZ-ben (amely eltávolítja a negatív energiát) és 528 Hz-ben (a LOVE hangja, DNS-javítás & szintén ugyanaz a frekvencia, mint a levegő) bármilyen zenei alkalmazásban.

Figyeld meg, hogy hogyan érzed magad, amikor meghallgatod a különböző frekvenciákat. Ha nagyon kellemetlen, vagy zavaró, akkor kapcsold ki. Csak annyit használd, amíg elviselhető számodra és inkább fokozatosan növeld az idősávot.

Íme, néhány link kezdetnek:

Íme, egy táblázat, amelyet a legfontosabb solfeggio frekvenciák rövid áttekintésével és azok lehetséges előnyeiről:

 

“Csak 1 személy, aki 300 HZ-en kalibrál, ellensúlyozz 90 000 embert 200 HZ alatt. És exponenciálisan emelkedik”

(Dr. David Hawkins)

Tehát IGEN, tudunk változtatni. Mindig emlékezz arra, hogy nagyon erős vagy, és a gondolataid is hatalmasak!

 

Shopping Cart