Reinkarnációs tanácsadó képzés

Testi betegségeink hátterében, a legtöbb esetben megoldatlan érzelmi és szellemi problémák húzódnak meg. A regressziós tanácsadás ezeket az erős töltésű érzelmi blokkokat semlegesíti.

Mit érhetünk el a regressziós oldással?

A reinkarnációs tanácsadás sok különböző területen segíthet: fóbiák, megmagyarázhatatlan félelmek, egészségügyi problémák, állandó halálfélelem, étkezési rendellenességek, családi problémák, függőségek, szexuális problémák, szociális kapcsolati nehézségek esetén.

Hatástalanítja a negatív hozzáállást azáltal, hogy megkeresi a jelenlegi gondok okát, és elindítja a pozitív változásokat.

Drámai fordulópontot hozhat a Kliens életébe, mivel eloszlatja a bűntudatot, és az idegességet. Segít, hogy a Kliens kibontakoztassa Önmagát, feltárja eddig mélyen rejtőző tehetségét, jobban meg tudjon érteni másokat, kiderüljön életcélja, inkarnációjának oka, pozitív módon tudjon reagálni arra, ami éri.

A regressziós oldás megtanít minket arra, hogy azokat a feltételeket, amelyek meghatározzák jelenlegi életünket, mi magunk foglaljuk bele az életünkbe.

Hogy spirituális lények lévén, egy életre szóló tanulási folyamat részesei vagyunk.

Megmutatja nekünk a kapcsolataink hosszú, kusza fonalait, amelyek át-, és átszövik egymást több tucatnyi életút szerepein, és cselekedetein keresztül.

Ha már rendelkezel valamilyen Segítő, vagy Tanácsadó képzettséggel, gyakorlattal, és szívesen
bővítenéd a szolgáltatásaid körét, akkor jelentkezz képzésünkre!

A Kormányhivatalnál regisztrált tanfolyam, hivatalos tanúsítványt adunk!

időpont egyeztetéshez hívj, vagy írj!

Az 1 napos tanfolyam ára: 60 000ft

Helyszín: Göd, Főnix központ

Shopping Cart