A kék gyertyáról

Kék színű gyertyák

A kék gyertyákat lehet használni a spirituális jólétre, a meditációra, a gyógyításra, a pihenésre, a derűre, a türelemre és kedvességre, a belső nyugalomra, a belső békére, az őszinteségre, a hűségre és a hűségre, a tudásra és a bölcsességre, az igazság és a fény megszerzésére, és első kapcsolatfelvétel a Felsõbb Énnel.

A kék segít a vallási hiedelmek tiszta és egészséges állapotba juttatásában. A kék gyertyák felhasználhatók a ház harmóniájának megteremtésére, az okkult bölcsesség és hatalom növelésére, és a szellemi védelemre. Használj kék gyertyát, ha határozatlan, ideges vagy, vagy nem tudsz egyértelműen gondolkodni. A kék gyertya akkor is segít, ha hiányzik a hit, a remény vagy a bátorság, az impulzivitás.

Elősegíti a békés otthont, a ház áldását, a gyógyulást, a láz gyógyítását, a barátságok újraegyesítését, a rossz szokások megszüntetését, a függőség leküzdését, a légkör megtisztítását.

A kék gyertya átalakítja az erőszakot, a haragot és a gyűlöletet. A kék békét, nyugalmat, harmóniát, elégedettséget, boldogságot, egységet és a lelki birodalmak megértését adja. A kék a Westhez és a vízhez kapcsolódó színek egyike, az érzelmi munka színe, megnyugtatja és lehűti. Világosabb árnyalataiban az inspiráció és a tiszta kommunikáció színe. A mélykék jó jogi ügyekre, bölcsességre, jogdíjra, védelemre. Az odaadás, a becsület és a hűség a kék mélyebb árnyalataiban rejlik.

A kék kiváló szín az üzleti sikerhez, mivel kiegyensúlyozza a logikát az intuícióval. A védelmet, az alvást és a prófétai álmokat a kék szín segíti. A varázslatban a kék kiterjeszti a lehetőségek határait, és a bizalmat. Kék gyertyát lehet gyújtani a mentális láthatár kibővítése, a siker és a lehetőségek növelése érdekében. Ezen kívül a fizikai látószög és az utazás kibővítését is képviselik.

 A kék a Jupiter (királyi kék, csütörtök), a Hold (világoskék, hétfő) vagy a Szaturnusz (sötétkék, szombat) – az árnyalatától függően – uralkodhat, mivel a kék különböző árnyalatai különböző energiákkal vannak, és ez így kissé zavaró lehet. Sokan úgy vélik, hogy a Royal Blue a Jupiter és más apa / ég istenek kiterjedt férfi energiáihoz tartozik, mint törvényhozók és hatalmas uralkodók. A világos vagy halványkék gyertyák szintén nagyon szellemi színűek, jobban megfelelnek a hold energiájának, az intuíciónak, a kommunikációnak, a meditációnak és a belső bölcsességnek, és sugárzik az Aquarian energiáját (nyugodt vizek), és ideálisak inspiráló meditációk folytatására.

Azok, akik kék gyertyát gyújtanak, igazságot, harmóniát, békét keresnek, nyugalmat és egyeztetést, megállapodást, és az útmutatás, miközben javítja kreativitásukat és észlelésüket, segíti az irgalmasságot, odaadó vagy inspiráló meditációkat, ahol egy helyzetet össze kell állítani. A bölcsesség kék gyöngyszeme, amelyről Buddha beszél, gyengéd, világoskék, és harmóniát, nyugalmat, megértést, türelmet, békét és egészséget kölcsönöz. A sötétkék gyertya égetése elősegíti az örömöt és a nevetést, befolyásolja az álmokat és az érzelmeket, és segít a hangulat, a depresszió, a szerencsétlen körülmények, az impulzivitás és a bizonytalanság ellen. A királykék elősegíti a nevetést és az örömöt, a hűséget és a szomorúságot, a befolyást és a szellemi önuralmat jelképezi, és ezt a gyertyaszínt az igazságkeresők hívják fel.

A Jupiter királyi kéknek számít, így a kék energiát alkalmazó munkákat csütörtökön kell elvégezni. A kék varázslatoknak szükségük van a torok csakrájának erejére.

Használható szodalit, lapis lazuli, kék csipke-agat és türkiz felhasználásával.

Bolygó:   Jupiter

Nap:   csütörtök

Csakra:   Torok

Asztrológiai jel:   Nyilas (égkék), a Halak társvezére

Numerológia:   4, 6

Webáruházunkban a gyertyákat Itt találod.

 

Shopping Cart