Regressziós terapeuta képzés 1. 2018-12-20T13:42:29+00:00

Testi betegségeink hátterében, a legtöbb esetben megoldatlan érzelmi és szellemi problémák húzódnak meg. A regressziós terápia ezeket az erős töltésű érzelmi blokkokat, tehát a betegség valódi okát semlegesíti.

Mit érhetünk el a reinkarnációs terápiával?

A reinkarnációs terápia sok különböző területen segíthet: fóbiák, megmagyarázhatatlan félelmek, egészségügyi problémák, állandó halálfélelem, étkezési rendellenességek, családi problémák, függőségek, szexuális problémák, szociális kapcsolati nehézségek esetén.

Hatástalanítja a negatív hozzáállást azáltal, hogy megkeresi a jelenlegi gondok okát, és elindítja a pozitív változásokat.

Drámai fordulópontot hozhat a Páciens életébe, mivel eloszlatja a bűntudatot, és az idegességet. Segít, hogy a Kliens kibontakoztassa Önmagát, feltárja eddig mélyen rejtőző tehetségét, jobban meg tudjon érteni másokat, kiderüljön életcélja, inkarnációjának oka, pozitív módon tudjon reagálni arra, ami éri.

A reinkarnációs terápia megtanít minket arra, hogy azokat a feltételeket, amelyek meghatározzák jelenlegi életünket, mi magunk foglaljuk bele az életünkbe.

Hogy spirituális lények lévén, egy életre szóló tanulási folyamat részesei vagyunk.

Megmutatja nekünk a kapcsolataink hosszú, kusza fonalait, amelyek át-, és átszövik egymást több tucatnyi életút szerepein, és cselekedetein keresztül.

Ha már rendelkezel valamilyen Terapeuta képzettséggel, gyakorlattal, és szívesen
bővítenéd a szolgáltatásaid körét, akkor jelentkezz hamarosan induló képzésünkre!

1 intenzív hétvége, rengeteg gyakorlattal, kicsi csoportban, ezért a létszám korlátozott!

Előleg: 15.000ft. Ezzel biztosítod a helyfoglalásodat.
Helyszínen: 15.000ft.

Időpont: 2019. március 9-10. szombat, vasárnap

Helyszín: Vác