A zöld gyertyáról

Zöld színű gyertyák

A zöld gyertyákat varázslatokban használják a kezdethez, a növekedéshez, a termékenységhez, a természethez, a megújuláshoz, a fiatalításhoz, a harmóniához, az egyensúlyhoz, a Föld termékeny rétegeihez, gyógyulásokhoz, jó egészséghez, hogy megőrizhessék vagy visszaszerezhessék a fiatalos megjelenést. Jelenthet még: célokat, pénzt, pénzügyi sikert, szerencsét, jövedelemszerzést, pénzügyi vagy anyagi nyereséget, vagyonokat, gazdagságot, bőséget, együttműködést, nagylelkűséget, jótékonyságot, házasságot.

Gyújts meg egy zöld gyertyát, ha meditálni akarsz a természetről, a növekedésről, a gyógyulásról és a szerencséről, amely lehetővé teszi a munka vagy üzleti siker megtalálását. A zöld serkenti a kert minden fajtáját, a növényt, a pénzügyeket. Ez a szín kiválóan alkalmas a vagyonépítő varázslatokra, az önszeretet és az önmegvalósítás rezgését idézi elő, amely lehetővé teszi a pénz kérdéseinek átlépését. A zöld, az üzleti élet, a karrier, a személyes célok elérése, az elhelyezkedés és a munka pozitívan befolyásolja a helyzetet, és szerencsét hozhat.

  

A zöld gyertyák színe,a növekedéssel kapcsolatosak, a termékenységtől a betakarításig, bármi köze van a zöld varázslathoz, az egészség és a siker biztosítása érdekében. Segíti a mezőgazdaságot a jó termés ösztönzésében. Az egészség és gyógyítás érdekében pedig gyulladás gátló. A zöld színt a szerelem, a házasság és a szerelem varázslataiban használják. A zöld befolyásolja az érzelmet, szemben a vörössel (amelyet szenvedélyes szerelemhez, vágyhoz és szexhez használnak).

A zöld befolyásolja a hűséget, a megbékélést, az igazságosságot, a szépséget, az ifjúságot, vonzza a szeretetet, a barátságokat, a társadalmi funkciókat és az örömöket, kényeztetést, örömöt, régiségeket, kincset, világviszonyokat, gyógyítja a rákot, segíti a nők problémáit, valamint megtalálni a romantikus szerelmet a szívcsakra aktiválásával. A zöld a stressz, a feszültség, a harag és a türelmetlenség enyhítésében is segít. A zöld akkor is hasznos, ha érzelmileg instabil vagy.

A zöld gyertyákat rituálékban is használják a féltékenység és a kapzsiság ellensúlyozására. Használható gyógynövényes gyógyítási technikákkal együtt. A zöld önmagában vagy barna színben is felhasználható a természeti szellemekkel való kommunikációhoz.

A Vénusz a bolygó, ami zöld színű, nőies energia, és a szerelem istennője, és szeretettel és minden olyan érzelmet, együttérzést és empátiát igénylő ügy gyertya rituáléival társul. Ez a Föld Anya színe is, így hatásos gyógyításra, a természeti világot magában foglaló rítusokra, gyógynövényekre, kertészkedésre, fa- és növényvarázsra, növekedésre és társulásra – a pénz növekedése a jóléti rituálék során. Amikor a zöld gyertyákat gazdagsági rituálékban használják, ösztönzik a nyereség vagy a források fokozatos növekedését. A zöld energiát használó munkákat pénteken, a Vénusz erőteljes elhelyezésekor, viaszos hold közben kell elvégezni.

A zöld varázslatoknak szükségük van a szívcsakra erejére.

Használd jáde, aventurin, peridot vagy zöld turmalinnal.

Bolygó:   Vénusz

Nap:   péntek

Csakrák:   Szív

Asztrológiai jel:   Bika , Mérleg

Numerológia:   2, 3, 7

WEBÁRUHÁZUNKBAN A GYERTYÁKAT ITT TALÁLOD.
Shopping Cart