A fekete gyertyáról

A hétköznapi ember a fekete színű gyertyát nagyon ritkán használja és a tapasztalatom szerint, sokan félnek is tőle, épp a színe miatt.

Igen, a fekete nagyon erős szín, s talán félelmetes is, a hozzáfűződő mítoszok, általánosítások miatt. Sokan a sötétséggel, a halállal azonosítják.

Pedig, a fekete gyertyákat általában védelemre és tisztításra használjuk. Égetése, valaminek a végét jelezheti. Pl egy ciklus, életszakasz lezárását, egy rossz kapcsolat vagy a negatív időszak végét, az emberi lelket megterhelő események befejeződését.

Alkalmas a helyiségek és személyek védelmére, hogy a továbbiakban elkerüljék a negatív energiák és rezgések.

Ugyanezekre alkalmas a 2 színű sorsfordító gyertya is.

A mágusok, spiritiszták  körében viszont népszerű a fekete gyertya. A gonosz és a sötét hatalmak elhárítására, távol tartására használják. Aminek megvan a maga rituáléja.

Mint ahogy különböző kötéseket semlegesítenek vele, segítik a földelést, áldást és védelmet vonzanak. Gyakran használják telihold rituálékhoz is.

 

Szóval, ez esetben a fekete szín teljesen pozitívan értelmezendő. Ne ijedj meg tőle, ha egy ismerősöd használja!

Inkább próbáld ki te is, ha úgy érzed, negatív erők dolgoznak ellened. Ha nem vagy járatos a fent említett rituálék világában, akkor a következő nagyon egyszerű kis szertartást javaslom.

  • szánd rá az időt és készülj fel lelkileg a rituáléra
  • tartsd magadnál a gyertyát pár órán keresztül, hogy felvegye a rezgéseidet. Pl tedd a zsebedbe fél napra.
  • közben fogalmazd meg magadnak, hogy mit szeretnél elérni ezzel a szeánsszal. pl tisztulást és védelmet kérsz magadra, házadra, környezetedre.
  • ha úgy érzed készen állsz, akkor egy biztonságos helyen gyújtsd meg a gyertyát és maradj vele egy légtérben amíg teljesen el nem ég.
  • Ha bármilyen oknál fogva elalszik a láng, akkor NE gyújtsd meg újra, hanem dobd ki! A fekete gyertyák egyszer használatosak! Vagy teljesen végig égetjük, vagy kidobjuk.
  • a láng produkálhat számodra fura dolgokat. pl másképp ég mint egy szokványos gyertya. Nagyobb, kisebb lánggal, esetleg ugrálva, kormozva stb. Ez mindenkinél egyedi. Ne ijedj meg tőle! Végzi a dolgát. Tisztít, takarít. Olyan is volt, hogy az alapból 2 órás égési idővel rendelkező gyertya 1 óra alatt elégett, de akadt olyan is, hogy 4 órán keresztül kitartott.

A Főnix shopban kapható fekete gyertyákra minden esetben én magam teszem rá a tisztító programot, így neked ezzel már nincs dolgod.

Ha továbbra is bizonytalanságot, félelmet, vagy tartást érzel a fekete színtől, akkor NE használd! A fehér mindent visz! Válaszd inkább azt!

Shopping Cart