,

Hét Arkangyal füstölő

400 Ft

Elérhetőség: Készleten

7 Arkanygal füstölő

A keresztény vallás 7 arkangyalt ismer;
A katolikus hagyomány szerint Szent Mihály, azaz Mihály arkangyal egyike a 7 arkangyalnak, ő a mennyei hadak nagy vezére és győztes harcosa. Ünnepnapja szeptember 29. Jelképe hatalmas kardja, mellyel legyőz minden gonoszt. Isten iránti hűsége megingathatatlan.
Gábriel Arkangyal, vagy magyarosan Gábor főangyal jelentése: Isten embere vagy Isten ereje. Talán a legismertebb arkangyal a Bibliában és a Koránban.
Rafael Arkangyal jelentése: Isten meggyógyít. A vándorok és utazók védője, mert Tóbiás könyvében Tóbiás utazótársa volt.
Uriel Arkangyal azt jelenti: Isten fénye. Isteni sugallat formájában világosítja meg elménket. Ő mindenkinek segít, ha válaszokra van szükség.
Sariél Arkangyal, más néven Száriél arkangyal jelentése : Isten parancsa. Ő is a főangyalok egyike. Az útmutatás, de a halál jóindulatú angyalának is tartják, a lelkekért és a Mennyország rendjéért felel, valamint a bűnösök büntetéséről is ő gondoskodik.
Raguel Arkangyal jelentése: Isten barátja. Az Igazságosság és Pártatlanság Arkangyala Elsődleges szerepe összhangot és rendet teremteni az emberi kapcsolatokban, elsimítja a vitákat. Helyes cselekvésre ösztönzi az embereket.
Ramiél Arkangyal lelkünk feltámasztásáért felel, a lelkek kísérését Sariél arkangyallal együtt teljesíti, de Ramiel csak a mennybe viszi a jó szellemeket.

A Hét Arkangyal füstölő meggyújtása segíthet közelebb kerülni a hét arkangyalhoz.

Shopping Cart