Szekeres Viktor

Szekeres Viktor vagyok. Több mint 23 éve tanítok a közoktatásban, felnőttképzésben, nappali, esti és online formában is. A tanári diplomám mellett a Főnix Központ szervezésében- Spiritiszta, Életvezetési tanácsadó-i és Reiki tanfolyami végzettséget is szereztem.

Életcélom, hogy a minket körül ölelő világból a legnagyobb és leggazdagabb tudást megszerezzem és a tanulóimnak, a csoportjaim résztvevőinek és a hozzám segítségért fordulóknak – a legjobb tudásom szerint- átadhassam.

Az emberekhez való hozzáállásomat és az életszemléletem a Holisztikus gyógyászat és a „Rogers-i hármas” határozza meg. Hiszem, hogy az ember nem csak sejtek összessége, -melyet kémiai és biológia törvényszerűségek határoznak meg, – hanem a test, a lélek és szellem hármasa együttesen alkot. Ezt a hármasságot, egy jó tanár, vagy terapeuta, feltétel nélkül fogad és kellő empátiával, hiteles szakemberként fogad.

„Minden ember egy magában álló sziget, a szó valódi értelmében, és csak akkor emelhet hidakat más szigetek felé, ha akar és tud is mindenekelőtt önmaga lenni.” – Carl Rogers

 

Shopping Cart