Kristályok tisztítása, feltöltése

Miért fontos a kristályok tisztítása?

Viselése előtt a kristálymedált vagy gyűrűt meg kell tisztítani. Ennek több módja is van. Az egyik legegyszerűbb módszer az egy-két perces, folyó vizes, szappanos lemosás. Közben dörzsölgessük meg az ujjainkkal a kristályt, hogy a szennyeződések könnyebben eltávozzanak róla. Ugyanezt egy sós vizes lavórban is elvégezhetjük, és az is jó megoldás, ha sós vizes oldatban állni hagyjuk néhány óráig vagy napig. A kristály alkohollal is megtisztítható. Sós vizet ne használjunk nagy értékű kövekre. Ezek híg savval tisztíthatók meg. A tisztítást az ékszerészetben is elvégzik. A kristályok tisztítása a korona- és kézcsakrális technikával A kristályokról az úgynevezett korona- és kézcsakrális technikával is eltávolíthatók a korábbról rajta maradt lenyomatok és programok.

Kristályok tisztítása

  1. Érintsük nyelvünket a szájpadlásunkhoz.
  2. Koncentráljunk a koronacsakránkra és a kezünkre.
  3. Végezzünk körülbelül tíz mozdulatból álló seprést ezüst lila fénnyel vagy ragyogó fehér fénnyel a kristályon, azzal a szándékkal, hogy a korábbról rajta maradt lenyomatokat és programokat eltávolítsuk.

Kristályok feltöltése

A kristály hatóerejét légzéssel, illetve imádkozással növelhetjük meg.

Kristályok feltöltése légzéssel

  1. A kristály megtisztítása után végezzünk prána légzést a 7-1-7-1 technikával. Végezzünk hasi légzést. Lélegezzünk be hét másodpercig. és tartsuk benn a levegőt egy másodpercig. Utána lélegezzünk ki hét másodpercig, és ne szívjunk be levegőt egy másodpercig. A műveletsort öt légzéscikluson át végezzük.
  2. Tenyerünket helyezzük a kristály fölé, és végezzünk prána légzést további tizenkét légzéscikluson át. Ezzel egyidejűleg utasítsuk arra a kristályt, hogy szívja fel az általunk kibocsátott prána energiát.
  3. Programozzuk be a kristályt az alábbi utasításokkal: „Megvédesz minden telepatikus támadástól és fertőzéstől. Megvédesz minden ártalomtól és veszélytől. A nap huszonnégy órájában védelmet biztosítasz számomra. Ez az akaratom. Úgy legyen.”
  4. Stabilizáljuk a kibocsátott prána energiát vagy áldást oly módon, hogy a kristály auráját világos fehér-kék pránával festjük be. A stabilizálásra azért van szükség, hogy megőrizzük a kristály hatóerejét, és megakadályozzuk az energia elszivárgását.

Kristályok feltöltése imával

A kristályok imával is feltölthetők:

Legfelsőbb Isten. spirituális tanítóm és minden spirituális tanító, szent mesterek és szent guruk, gyógyító angyalok és gyógyító segítők.

Fénylények és minden nagyok: Köszönet ennek a kristálynak a megoldásáért, az útmutatásért, a segítségért és az oltalmazásért. Köszönet azért, hogy megóvtok mindenféle telepatikus támadástól, fertőzéstől, minden ártalomtól és veszélytől.

Köszönettel, igaz hittel. Úgy legyen.

Az imát háromszor mondjuk el. Stabilizáljuk a kibocsátott prána energiát vagy áldást. A kristályt hét egymást követő napon töltsük fel, hogy a hatóereje valóban nagy legyen. A későbbiekben legalább hetente vagy kéthetente egyszer meg kell tisztítani és újra kell szentelni.

A Reiki 2-es tanfolyamon tanulunk egy másik módszert is, amivel tisztítani és feltölteni is tudod a kristályodat.

Még többet szeretnél tudni a kristályokról? >>> Kristályok világa ONLINE tanfolyam

Shopping Cart