A tartós félelem valóban betegít? Így oldd ki a blokkjaid

A tartós félelem valóban betegít? Így oldd ki a blokkjaid

A félelem ténylegesen beteggé tehet, amennyiben állandósul valaki életében. Ki szeret félni?

Épeszű ember aligha. Persze néha jól eshet a borzongás, amit egy rémítő film vagy könyv kelt, az izgalom, amit hullámvasúton vagy extrém sportolás közben élünk át.

Mi a félelem és mi okozza a tartós félelmet?

Ezek azonban ellenőrzött, uralt helyzetek, ahol a félelem is csak rövid ideig tart és aztán pozitív érzelmek öntenek el. Az ilyesfajta félelem nem is betegít meg.

Ám az az aggódás, félelem, pánik, ami az élet szerves részévé válik, már súlyos gondokat okozhat.

A félelem egy természetes reakció

Az emberi test számos, a túlélést elősegítő funkcióval is bír. A félelem ezek közé tartozik: jelzi a szervezetünknek, hogy a veszélyre harccal (agresszió) vagy meneküléssel válaszoljon. Miután a veszély elmúlt, a félelemreakció is megszűnik.

A tartós félelem betegségeket okozhat

A félelem tehát felkészít minket a veszélyre való reagálásra, de ha állandósul a fenyegetettség érzete, súlyos egészségügyi következményei lehetnek:

  1. gyengíti az immunrendszerünket, és szív- és érrendszeri károsodást, gyomor-bélrendszeri problémákat okozhat.
  2. károsíthatja a hosszú távú emlékek kialakulását, és károsíthatja az agy bizonyos részeit.
  3.  negatív módon befolyásolja a gondolkodásunkat és a döntéshozatalunkat, így hajlamosak leszünk az intenzív érzelmekre és az impulzív reakciókra

Te is átélted már a tartóssá váló félelmet, vagy ismersz olyat, aki igen?

Mert akkor pontosan tudod, milyen pokoli hellyé válhat a világ, még szerető család támogatása mellett is.

Azonban akad három olyan módszer is, amelyek révén valaki kiszabadulhat a tartós félelem sötétségéből – méghozzá az akkut félelmet okozó blokkok kioldásával.

Miért szeretjük a metamorf masszázst, ha blokkoldásról van szó?

A metamorf masszázs révén felszabadítjuk a félelem-okokat tároló blokkokban rejlő emlékeket, mozgásba hozzuk az életenergiát, felébresztjük a test öngyógyító erejét, lehetővé téve, hogy ez az életerő elindítsa a szükséges változásokat.

A metamorf masszázs ezek mellett hozzáférést biztosít az elavult mentális és érzelmi minták felismeréséhez, hogy elfogadjuk és átalakítsuk azokat.

Emellett pedig igazán élvezetes, kellemes, relaxáló program, tehát ha szeretnéd kényeztetni a tested is, ez való neked!

A reiki is használható blokkoldásra?

Biztos hallottál már a reikiről, és arról, milyen sokan használják előszeretettel. Jó okkal, hiszen a reiki kezelés során csodálatos gyógyulásokról számolnak be régóta az emberek.

A reiki egy energetikai rendszer, amely azon a filozófián alapul, hogy a feldolgozatlan érzelmek, hiedelmek, gondolatok vagy emlékek maradék energiája blokkokat okoz az életerő energia, azaz japánul a Ki áramlásában.

Ha nem csak a tartós félelemtől szeretnél megszabadulni, de energetikai kezelésre is szükséged volna, a reiki kitűnő választás lehet!

A regressziós kezeléssel kioldhatók a múltbéli blokkok

A regressziós oldás azon a szemléleten alapul, hogy az életünk során minket érő hatások, illetve életvitelünket befolyásoló megélések, így a félelem okait is a tudat tárolja.

A regressziós kezelés során visszavezetik, visszaviszik az embert oda, ahol a blokk keletkezett, mert a múltban rengeteg sebet és sérülést szerzett szinte mindenki, amelyek kihatnak a jelen életre is.

Bármelyiket is válaszd a három közül, itt az ideje kézbe venni a saját sorsod és elengedni a félelmet! Szüless újjá és kezdj végre élni, ehhez pedig minden segítséget megkaphatsz a Főnix Központban.

Shopping Cart