A rózsaszín gyertyáról

Rózsaszín gyertyák

A rózsaszínű gyertyákat a szerelmi varázslatban használják a romantikus szerelem, odaadás, gyengédség, szeretet, melegség, együttérzés, becsület, barátság, hit, megbocsátás, öröm, harmónia, érzékenység, érzelmi és szellemi gyógyulás, valamint önszeretetség iránt. A rózsaszín világosabb árnyalatú vörös.

Az érzelmi szeretettel, nem pedig a fizikai formával foglalkozik, szexuális energiák nélkül. A rózsaszín azt jelenti, hogy a szívből érkező szeretet szabadon adódik, feltétel nélkül, például a szülő és a gyermek, közeli barátok vagy a család közötti érzelmek és érzések. A rózsaszín a szeretet legtisztább formáját képviseli, vibrációkat, önzés nélküli szeretetet, nőiességet, alacsonyabb rezgéseket és gyűlöletet elhagy, a barátok és a család szerelmét, önzetlen érzelmeket, a kapcsolat megkezdését. Elősegíti a lelki ébredést és a szív nyitását.

Ha egy lángot rózsaszínű gyertyára teszünk, az az egyetemes szerelem színe, feltétel nélküli és tartós. A rózsaszínű gyertyákat rituálékban használják fel a figyelem felkeltésére vagy más örömteli cél elérésére. A rózsaszín a színe minden másokkal fennálló kapcsolatunkhoz – és különösen azokhoz, amelyek a családot, a szeretet, az intimitást és a romantikát érintik.

Használj rózsaszínű gyertyákat tisztelet, erkölcsi, romantikus szerelem, nőiesség, vonzerő, szépség, megértés, tisztaság, nevelés, hűség, megbékélés, partnerségek kialakítása, béke, szellemi szerelem, érzékenység szempontjából. A rózsaszín szín célja a figyelem felkeltése és a rituálék céljának elérése. A rózsaszín számos tulajdonságot tartalmaz a vörösből, de lágyabb és enyhébb formában. Ápoló, nyugtató, és újjáélesztő. Gondoskodik a partnerségek kialakításáról, a békéről.

A nőiesség, a kellemesség színe javítja az örömteli és élénk beszélgetést. A rózsaszínű gyertyát érdekes használni öngyógyulásra, és az önszeretetre is. Időnként mindenkinek szüksége lehet rá a test és a lélek helyreállításához. A rózsaszín egy olyan szín, amely önállóságot és önzetlenséget generál. Kiváló választás a háztartás vagy az igaz szerelem ügyeire, mivel a szeretet, az összetartozás, a szelídség és a szellemi teljességet jelképezi.

A rózsaszínű gyertyák a Vénusz, a szerelem istennőjének érzelmi és lelki szempontjaihoz kapcsolódnak.  A rózsaszínű gyertya rituálék kiválóan alkalmasak a szerelem, a romantika, a szeretet és a barátság finomabb aspektusaira, a sebesült érzelmek gyógyítására, a csendes alvásra és a veszekedés javítására. Használhatók minden családi ügyben, a bizalom újbóli felidézéséhez és új kapcsolatok kialakításához. A rózsaszínű gyertya rituálék segítenek új barátok és szerelmek vonzásában. A rózsaszín a női energiákhoz és az összes női rituálékhoz kapcsolódik, napja péntek.

Használd rózsaszín kunzit, rózsa kvarc, turmalin és rodonittal.

Bolygó:   Vénusz

Nap:   péntek

Csakrák:   Szív

Asztrológiai jel:   Rák , Ikrek , Mérleg , Bika , Szűz

Numerológia:   6, 9

Shopping Cart