A lila gyertyáról

Lila színű gyertyákról

A lila gyertyákat a meditáció elősegítésére, a pszichés képesség fokozására, a 3. szem-csakra felébresztésére használják.

A lila gyertyához tartozó szavak: intuíció, látomás, jóslás, asztrál utazás, múltbeli munka, bölcsesség, szellemi erő növelés, mágikus képesség növekedés, a spirituális tevékenységeket fejlesztése.

Segít kapcsolatba lépni a spirituális világgal, szellemi ébredéssel, szellemi védelemmel, ősi bölcsességgel.

Az átok eltávolításához, gyógyulásra, lelkesedés, pénzügyek, üzleti siker, anyagi vagyon, hatalom, felsőbbrendűség, jogdíj, méltóság, ambíció, irányítás, parancs, ismeretek, becsület, tisztelet, elismerés. Kék gyertyákkal kombinálva gyógyító rítusokban is felhasználhatók.

Meditálj rendszeresen lila gyertyával a stressz és az álmatlanság csökkentése érdekében. Ez a szín képviseli az ítéletet, az ipart és a vallási gondolatokat, a Jupiter bolygót, csütörtök, a 7. (korona) csakra és az öregkort. Számos asztrológiai jelekkel társul: Ikrek, Szűz, Mérleg, Nyilas és Halak.

Ha valami nagyszerűt akarsz tenni, akkor ezt a színt kell használni.

A lila az a kiterjesztés színe is, amely már megvan valamilyen formában, azt kiterjeszti, növeli. Például a lelkiség, az üzlet, a pénz, az egészség vagy a szeretet. A lila nagyobb értelemben hozza meg mindazt, ami már megvan.

A lila gyertya a rejtett tudás, a tudattalan bölcsesség, a magasabb én bölcs tanítóját és tárolóját képviseli. Ez a misztikum színe. A lila vagy ibolyaszínű emberek aurában érzékenyek és rendkívül tudatosak. Nagyon sok időre van szükségük egyedül.

A varázslatban a lila gyertya rituálék kapcsolatot teremtenek a magasabb dimenziókkal, és boldogságot hozhatnak mindazok számára, akik az anyagi síkon kívüli valami iránt vágynak. A lila gyertyák alkalmasak a pszichés védelemre és a rémálmok megelőzésére. A lila gyertyák felhasználhatók minden olyan rituáléra is, ahol a tények nem egyértelműek, titoktartási kérdésekben, a szellem gyógyításában és a múltban rejlő, de még mindig kísértet járta a jelenben, és az elhunyt szerettek emlékezésében.

Az ezoterizmus hallgatói úgy vélik, hogy a lila gyertyák képesek megsemmisíteni a rossz karma negatív hatásait. Az ősi bölcsesség szerint a lila szín társul a harmadik szemhez.

A lila gyertya égetése javíthatja a pszichés képességeket. A színnek a meditáció, jóslás és rejtett tudás által átitatott jelentése van. Azok, akik lila gyertyákat égnek, ezt teszik, hogy kibővítsék azt, ami már megvan. Lehet, hogy lelki védelmet szereznek, felismerést találnak, vagy megbékélést kereshetnek valamivel, ami létezik a szellemek birodalmában. A lila hatékonyan használható a fekete mágia, a démoni birtoklás ellen, a gonosz elhárításához, valamint a szellemi és pszichés gyógyításhoz.

A Jupiter lila színű. A lila színű munkákat csütörtökönként kell elvégezni.

Használj ametiszt, sugilit, pávaérc, lila kunzit és lilafluorit is.

Bolygó:   Jupiter , Neptunusz

Nap:   csütörtök

Csakrák:   3. szem

Asztrológiai jel:   Nyilas , Halak

Numerológia:   7, 8

 

Webáruházunkban a gyertyákat Itt találod.
Shopping Cart