Tóth Anesz 2019-01-31T17:29:23+00:00

Tóth Anesz, Vác

Szakterület: lélek- és regressziós terapeuta, reiki tanár
e-mail: anesz@fonixkozpont.hu, weboldal: Főnix Központ, Lélekutazás 
                                                                                Telefon: 70/570-98-34

HOGYAN KEZDŐDÖTT?

Szüleimtől a Tóth Anikó nevet kaptam, később barátaimtól az Anesz becenevet, ami rajtam ragadt, és már szinte mindenki így ismer.

2006-ban kezdett foglalkoztatni az önfejlesztés, és a spiritualitás. Azóta rengeteg tanfolyamon, képzésen vettem részt, és ma már Én is átadom tapasztalataimat. Szívesen mentorálok, tanítok, és segítek a hozzám fordulóknak.

Több módszert alkalmazok (egyénileg és csoportban is), melyek segíthetnek, hogy újra harmóniába kerülhess önmagaddal testben és lélekben (lélekterápia, regressziós-, és reinkarnációs terápia, energetikai kezelések, módosult tudatállapotban végzett kezelések).

Az egyéni konzultációkat Vácon, és online végzem, de esetenként házhoz is megyek.

MIKOR KERESS MEG?

Akkor gyere hozzám, ha elhatároztad, hogy változtatni, változni szeretnél. Vagy ha már jársz az úton, de szükséged lenne némi támogatásra, visszaigazolásra. Akkor gyere, ha készen állsz arra, hogy elindulj, de az első lépésekben segítségre van szükséged, vagy megakadtál útközben.

“A segítség nem az, amit te elvársz tőle, hanem az, ami a fejlődésedet szolgálja. Nem tudlak megtanítani semmire, csak meg tudom mutatni a lehetőségeidet, amelyeket te nem veszel észre. Segítek rendet tenni a fejedben, hogy egy kis idő után ne legyen rám szükséged! Megmutatom az utat. Járnod Neked kell rajta!”

Ha megakadtál, és egyedül nem boldogulsz a problémákkal, vagy úgy érzed segíthetek,akkor szeretettel várlak egyéni konzultációra, hogy újra harmóniába kerülhess önmagaddal testben és lélekben.

Időpont egyeztetés szükséges, e-mailben vagy a kapcsolati űrlapon keresztül.

érdeklődöm