Tanfolyamok 2019-01-14T10:41:56+00:00

TANFOLYAMOK

REIKI TANFOLYAM

Központunk egyik legkedveltebb tanfolyama a Reiki. Bárki által elsajátítható, egyszerű és igen hatékony gyógyító módszer.Semmilyen előképzettséget nem igényel.

Olvass tovább!
ÖNFEJLESZTŐ TANULÓCSOPORT A FACEBOOKON

Egy titkos csoport a virtuális világban. Mit érdemes tudni róla, és miért hasznos? Oldalakat írhatnék, de beszédesebb, ha a tagok mesélnek…

Olvass tovább!
ÖNFEJLESZTŐ ÉS LÉLEKTERÁPIÁS KURZUS

Hogyan tudsz segíteni magadon? Hogyan tudsz segíteni másokon? Mindenki életében előfordul, hogy megbotlik, megakad, vagy elesik.

Olvass tovább!
SPIRITISZTA KÉPZÉS

A spiritualitás összefoglaló kategórianév. Olyan világnézeti formák,melyek elsősorban a szellemi, természetfeletti erők, a lélek értelmezésén, alapuló irányzat közös neve.

Olvass tovább!
ÉLETVEZETÉSI TRÉNING (ONLINE IS)

6 alkalmas intenzív online tanfolyam skype-on! A tréning közben képességeid megnyílnak, megnő életerőd. Megtanulod energiáidat tudatosabban kezelni.

Olvass tovább!
REGRESSZIÓS TEREPEUTA KÉPZÉS

Testi betegségeink hátterében, a legtöbb esetben megoldatlan érzelmi és szellemi problémák húzódnak meg. A terápia a betegség valódi okát semlegesíti…

Olvass tovább!
FÉNYKAPU NYITÁS

Ezzel a lehetőséggel elhalt szeretteid, családtagjaid, rokonaid, barátaid lelkének segíthetsz, hogy félelem és bűntudat nélkül lépjék át azt a kaput, amit halálnak nevezünk.

Olvass tovább!
Jelentkezz most