Önfejlesztő tanulócsoport a facebookon 2019-03-01T15:06:31+00:00

Egy titkos csoport a virtuális világban.

Mit érdemes tudni róla, és miért lehet ez hasznos neked?

Oldalakat írhatnék, de beszédesebb, ha a tagok mesélnek.

Íme, néhány sor tőlük:

“A tanulószobás csoport számomra a lehető legjobb pillanatban indult, mintha kimondottan nekem szánta volna a Sors. Az első hetekben épp padlón voltam, így eleinte nagyon sokat segített a pozitív gondolkodás kialakításában. Azóta pedig gyakorlatilag egy állandó önismereti folyamat zajlik, napról napra vannak felismeréseim, mit miért csinálok vagy mi miért történt / történik velem, és így tovább. Csakis pozitív változásokat hozott az életembe.

Ajánlom mindenkinek, aki tudatosan szeretne foglalkozni önmagával és aktívan tenni azért, hogy jobban érezze magát, természetesen legyen számára, hogy értékelje az élet apró örömeit és meglássa mindenben a jót is.

Azt gondolom, napi 1-2 cikk elolvasása bárkinek belefér akár napközben telefonról, a kávé- vagy ebédszünetben, akár este otthonról. Ezenkívül a feladatok érdekesek és hasznosak, és ha tenni akarunk magunkért, akkor bárki be tudja illeszteni a mindennapjaiba.”

 

“Sokkal magabiztosabb vagyok, nem megyek bele felesleges harcokba, vitákba. Imádom az életet. Egyszerűen csak hagyom, hogy a dolgok megtörténjenek. Sokkal kevesebbet, vagy inkább abszolút nem agyalok feleslegesen. Megtanultam,hogyan kell pozitívan élni, nap mint nap. Újra érzem, hogy élek, nagyon sokat nevetek. Imádok a saját bőrömben, és életemben élni. Megtanultam, hogy hol van az egészséges egó, és ami már túlzott egó , között. Tudom, hogy még nagyon sokat fogok tanulni. Hálás vagyok, hogy itt lehetek.”

 

“A tanulószoba számomra a béke szigete. Egy hely, ahol elfogadnak és Én is gyakorolhatom az elfogadást. Egészen könnyű egy ilyen közegben. Hiszek abban, hogy nem véletlen, hogy kik kerülnek egy csoportba. Tanulunk egymástól, tanítjuk egymást, tükröt tartunk, tükörbe nézünk. Semmihez sem fogható az a tudat, hogy bármikor visszavonulhatok ebbe a biztonságos, szeretettel teli közegbe. Barátságok alakulnak ki, találkozókat tartunk, itt vagyunk egymásnak. Ez több, mint amiről álmodtam az elején. Nem túlzás azt mondani, hogy visszakaptam az életemet, újra nyitok a külvilág felé, megtanultam nyíltan, őszintén kommunikálni, kifejezni az érzéseimet, és ami a legfontosabb: szeretni önmagam és másokat. Csekély havidíjért kapok állandó figyelmet és szeretet.”

 

“A Tanulószoba megmutatta nekem, mi a feltétlen szeretet. A Tanulószoba a második otthonom. Megtapasztaltam milyen az, amikor bármi történik, vannak, akik mellettem állnak. Akik előtt megnyílhatok. Folyamatosan tanulok és tanulom az életet más szemüveggel nézni. Egy lehetőség, hogy megtaláljam önmagam és teljes életet élhessek. “

 

Ha életvezetési, önismereti, önbizalmi problémáid vannak, akkor szívesen látlak az új kezdő csoportomban.

 

Amire szükséged lesz:

elhatározás, és az első lépés megtétele, hogy igent mondasz.

Minden másban segítek, és fogom a kezed az indulásnál, ha ez szükséges!

Napi 15-20 perc, amit a csoportra szánsz aktívan. (ezt bármikor megteheted. hajnalban, éjjel, nappal)

 

A tagdíj nagyon jelképes.  kb napi egy kávé ára. Azaz, havi 5.000ft

Bekapcsolódási lehetőség!