Rezgésemelő tippek

Rezgésemelő tippek

7 tipp rezgésemelésre

Természet

A levegő, a víz, és a föld energiái is töltenek. Használd ki, és sétálj nagyokat az erdőben, vagy vízparton. Ha van lehetőséged, ülj le, vagy feküdj le e fűbe, és szívd magadba Földanyácska energiáit.

Testmozgás

Bármilyen sport megteszi, amit szívesen végzel, de talán a tánc a leghatásosabb, hisz a zene ritmusára egyfajta meditatív állapotba is kerülhetsz.

És ha már itt tartunk:

Zene

Vidám, pörgős, vagy klasszikus zenét válassz a töltekezéshez. A siratós, szomorú, mélabús dalok is hasznosak, megvan a maga idejük, de azok nem emelik a rezgésed!

Meditáció, relaxáció

Egyértelmű. Relaxáció, vizualizáció, jóga, vagy meditáció. Bármelyik jó. Érdemes gyakorolni napi szinten.

Táplálkozás

Vannak ételek, amiknek magasabb a rezgése. Pl zöldségek, gyümölcsök, halételek, biotermékek. A zsíros, nehéz ételeket, és a nagyiparban gyártott tömeg élelmiszert, a sok E-betűst kerüld, ha emelni szeretnéd a rezgésed.

Könyv, film

Egy jó könyv, vagy egy vidám, romantikus film is sokat lendít a hangulatunkon. A híradó, a véres akciójátékok, és a horrorfilmek nem tartoznak ebbe a kategóriába!

Illatok

Az illatok nagy hatással vannak a rezgésünkre.

  • Helyreállítja a lelki egyensúlyt. Eloszlatja a depressziót, a félelmeket, segít az álmatlanság, a túlérzékenység, a mélabú, az idegesség és a feszültségek felszámolásában.
  • fahéj: koncentrációt segíti; oldja a kimerültséget, melankóliát; fertőtlenítő hatású.
  • eukaliptusz: Érzelmi túlterheltség esetén a pszichés zavarokat csökkenti. Segíti a koncentrációt és a logikus gondolkozást.
  • Szantál: illata lecsillapítja a felkavarodott érzelmeket. Nyugtatja a testet és a lelket. Eloszlatja a nyomasztó élmények miatt keletkezett feszültséget. Megfékezi az ingerlékenységet.
  • Tömjén: illata erőt ad, hogy a megterhelő lelki szorongástól, idegfeszültségtől és gondterheltségtől megszabaduljunk. Csökkenti a lelki és szellemi kimerültséget.

Persze nem fontos tudományos alapon választani illatot sem. Egyszerűen nézd meg, hogy mi az, ami ízlik, tetszik, kellemes neked épp most, ebben a pillanatban. A megérzésed, a belsőhangod nem csal. Azt válaszd, amihez kedved van.

És még 2 ötlet, ahol garantáltam emelkedik majd a rezgésszinted!

By | 2019-02-23T17:15:08+00:00 június 8th, 2018|